Vortho Header 2

Ben jij jouw buikpijn, opgeblazen gevoel en winderigheid zat?

Ik help je met het achterhalen van de oorzaak van je klachten en geef je concreet advies om, vrij van spijsverteringsklachten en vol vertrouwen, te genieten van dat wat jou gelukkig maakt.

Marjon Middelkoop
Marjon Middelkoop-Huiskens, Orthomoleculair therapeut.

Heb je het gevoel dat jouw buikklachten je dagelijks leven negatief beïnvloedt?

Heb je regelmatig een opgeblazen buik, buikpijn, winderigheid, krampen of andere spijsverteringsklachten? Buikklachten kunnen je dagelijkse leven behoorlijk nadelig beïnvloeden. Zeker wanneer de klachten je dagelijks leven dermate beïnvloeden dat je niet meer optimaal kunt genieten van de dingen waar jij gelukkig van wordt.

Naast dat je hier last van hebt in je dagelijks leven, kan dit ook nadelige gevolgen hebben voor je gezondheid. Want als je je eten niet goed verteert, dan neem je ook niet goed de voedingsstoffen op en krijg je tekorten die fysieke en/of mentale klachten kunnen geven.

Om dit te voorkomen is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen van je klachten.
Want zodra de oorzaak duidelijk is, kun je werken aan de oplossing,  zodat je kwaliteit van leven verbetert, maar je ook je algehele gezondheid bevordert.

Loop jij al tijden met klachten rond en wil je hier graag vanaf? Loop je vast in het reguliere circuit en voel je je niet gehoord?  Ben je het speuren op internet naar een oplossing meer dan zat? 

Dat is waar ik je mee help.

Marjon Middelkoop Vortho

Mijn naam is Marjon Middelkoop-Huiskens en als orthomoleculair therapeut heb ik de afgelopen jaren honderden mensen geholpen om van hun spijsverteringsklachten af te komen. Vaak wordt dit beschouwd als ongemakkelijkheden die we vaak op de koop toenemen en uiteindelijk als ons ‘nieuwe normaal’ beschouwen. Maar het is niet normaal dat spijsverteringsklachten jouw leven beheersen. 

Als 0rthomoleculair therapeut help ik je middels een grondige analyse van de symptomen, het uitvoeren van onderzoeken, zoals een ontlastingsonderzoek en het maken van een behandelplan op maat. Alles is gericht op het verbeteren van de spijsvertering en het verlichten van klachten door middel van voedingsadvies, supplementen en levensstijlaanpassingen, zodat jij, zonder klachten die je dagelijks leven beheersen, kunt genieten van dat waar jij gelukkig van wordt.

Ik help je door het volgende te doen in het traject:

Onderzoek naar de darmklachten

Inzicht verkrijgen

Door inzicht te verkrijgen in je klachten en je levensstijl kunnen we gerichte onderzoeken starten om de oorzaak te achterhalen

Inzicht darmklachten

Onderzoek doen

Door het verkregen inzicht kan ik de juiste onderzoeken inzetten om te achterhalen wat de oorzaak van je klachten kan zijn.

Persoonlijk advies darmklachten

Persoonlijk advies

Op basis van je klachten en de uitslagen van het onderzoek geef ik je persoonlijk advies om je klachten te verminderen.

Wat kun je verwachten van dit traject?

Vragenlijst

1. Vragenlijst

We starten het traject met het invullen van een vragenlijst (online). Deze vragen gaan in op je klachten, wanneer je deze ervaart en met welke mate. Daarnaast worden er vragen gesteld over je levensstijl en de mate waarin je bijvoorbeeld stress ervaart. De antwoorden op deze vragen helpen mij om gericht het intakegesprek in te kunnen gaan en te focussen op datgene wat belangrijk is om de oorzaak van je klachten te achterhalen
Intakegesprek

2. Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek van 1,5 uur, stel ik verdiepende vragen om alles wat belangrijk is om de oorzaak van je klachten te achterhalen uit te vragen. Dit intakegesprek, samen met de uitkomsten van de vragenlijsten, geven richting welk onderzoek er uitgevoerd moet worden om de oorzaak van je klachten te achterhalen.
Ontlastingonderzoek

3. Ontlastingsonderzoek

Naar aanleiding van de vragenlijsten en het intakegesprek vraag ik het ontlastingsonderzoek voor je aan. De benodigdheden en een uitgebreide instructie voor het onderzoek krijg je thuis gestuurd. Het verzamelen van de ontlasting doe je thuis en stuur je op naar het lab. De uitslag wordt naar mij verzonden en bespreken we later in mijn praktijk.

Persoonlijk advies

4. Persoonlijk advies

Op basis van de vragenlijsten, het intakegesprek en het ontlastingsonderzoek, krijg je van mij persoonlijk advies welke stappen er nodig zijn om je spijsverteringsklachten te verhelpen of te verminderen.  

Wat levert dit traject je op?

Check

Krijg inzicht in je spijsverteringsklachten

check

Ontdek de oorzaak van je klachten

check

Ontdek hoe je klachten voorkomt

Marjon Middelkoop
€399,-

Zet de eerste stap naar een gelukkig leven zonder spijsverteringsklachten

Laat mij je helpen met het achterhalen van de oorzaak van je klachten en het geven van een concreet op maat gemaakt advies om jouw spijsverteringsklachten te verhelpen, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van dat wat jou gelukkig maakt.


Dit is wat je krijgt:


  • Vragenlijst voor het verkrijgen van inzicht
  • Persoonlijk Intakegesprek van 1,5 uur
  • Ontlastingsonderzoek om de oorzaak van je klachten te achterhalen
  • Persoonlijk uitgewerkt advies om je spijsverteringsklachten te verhelpen
  • Bespreken van de uitslag en het advies