Header Vortho 3

De oorzaak weten van jouw gezondheidsklachten en je weer beter voelen?

Ik help je zoeken en laat je door de bomen het bos weer zien

Marjon Middelkoop

Heb jij last van onderstaande gezondheidsklachten?

Heb jij last van onderstaande gezondheidsklachten?

  • Maagklachten?
  • Darmklachten (opgeblazen en pijnlijke buik, krampen, winderigheid, obstipatie, diarree, wisselende ontlasting)?
  • Overgewicht?
  • Hormonale klachten?

En ben je er helemaal klaar mee en er klaar voor om iets te veranderen aan je voedings- en leefstijl?

Ik vind het heel erg leuk om te speuren naar de oorzaak van iemands’ gezondheidsklachten. In de wirwar van gezondheids- en voedingsadviezen die je tegenwoordig op je afgevuurd krijgt kan het antwoord soms heel simpel zijn. Cliënten die opeens van buikpijnklachten af zijn, geen opvliegers meer hebben, geen maagzuur wat omhoog komt en meer energie? Geweldig om te zien als dat gebeurt.

Mijn naam is Marjon Middelkoop-Huiskens, orthomoleculair therapeut.  De afgelopen jaren heb ik meer dan 800 mannen en vrouwen, geholpen met vage en soms onverklaarbare klachten. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en help ik je weer fijn en fit te voelen in je eigen lijf. 

Nieuwe levensstijl

Een oorzaak en oplossing met orthomoleculaire therapie

Misschien heb je het gevoel dat je al heel gezond eet en leeft en goede voedingssupplementen neemt. Of heb je al best veel geprobeerd om van je gezondheidsklachten af te komen maar weinig helpt je echt.

Een klacht ontstaat op een zeker moment en het is dan interessant om te kijken wat er in de periode, voorafgaande aan die klacht, is gebeurd of veranderd.

We hebben een uitgebreid intakegesprek (90 minuten) aan de hand van een aantal door jou ingevulde vragenlijsten.

Na de intake krijg je van mij te horen welke laboratoriumonderzoeken ik wil laten uitvoeren om jou een goed advies te kunnen geven (denk aan ontlastingsonderzoek, bloedonderzoek (vitamines, mineralen, vetzuren, voedingsintolerantietest, hormoonprofiel).

Aan de hand van de uitslagen maak ik voor jou een advies op het gebied van voeding- en leefstijl en een advies over supplementen. Hiermee kan je direct aan de slag. Natuurlijk houden we contact met elkaar over de voortgang.

Tarieven 

Intakeconsult, maximaal 90 minuten                                   €  149,00

Vervolgconsult, per 30 minuten                                           €    60,00

Telefonisch consult, per 15 minuten                                   €    30,00

Voordeelpakket intake 90 min. + 240 min. consult            €  549,00 

Transformatietraject                                                              €  399,00 (intake, ontlastingsonderzoek, bespreken uitslag en advies)

Klein advies (o.b.v. 1 klein onderzoek)                                 €    60,00

Middel advies (o.b.v. 1 groot of 2 kleine onderzoeken)     €  100,00

Groot advies (o.b.v. 3 of meer onderzoeken)                     €  150,00

DNA-test met uitgebreid rapport/advies/intake                 € 499,00 (incl. intake en consult 60 minuten (bespreken rapport, advies)

Bloedsuikerspiegelsensor met uitgebreid rapport            € 375,00 (incl. sensor, app, drie consulten van 30 minuten en voedingstips) 

Vitaliteitscheck                                                                       € 299,00 (incl. uitgebreid bloedonderzoek, intake, advies)     

Mijn tarieven voor consulten en adviezen zijn BTW-vrijgesteld. 

Let op: laboratoriumonderzoeken zijn in de meeste gevallen voor eigen rekening. Ik communiceer de prijzen van de onderzoeken tijdens het eerste consult.

Ik werk met twee laboratoria: Biovis (Duitsland) en Hessels & Grob (Apeldoorn).

Klik hier voor de vergoedingen per zorgverzekeraar: https://mbog.nl/wp-content/uploads/2023/12/MBOG-overzicht-Zorgverzekeraars-2024.pdf