Persoonlijk adviesgesprek

Wil jij je weer fitter, energieker en mentaal goed in balans voelen?

In een persoonlijk adviesgesprek help ik je met de eerste stappen naar herstel

Marjon Middelkoop

Wil jij beter in je vel zitten, maar heb je klachten die dat jou belemmeren?

Heb jij chronische klachten, zoals hoofdpijn, darmklachten, vermoeidheid of spier- en gewrichtsklachten en is er geen duidelijke oorzaak te vinden? 

Of misschien kamp je met stress, overgewicht of slaapproblemen? Vaak schrijft de huisarts medicatie voor om de symptomen te bestrijden, maar het lost natuurlijk niet de oorzaak op.

Of wil je misschien eens een vitaliteitscheck doen? 

Of je weet dat je schommelende bloedsuikerspiegels hebt waardoor je vermoeid bent na het eten of wazig in je hoofd?

Dit kan anders! Je kunt immers alleen iets oplossen als je weet wat de oorzaak is. 


Mijn naam is Marjon Middelkoop, orthomoleculair therapeut.  De afgelopen jaren heb ik meer dan 800 vrouwen en mannen, geholpen met vage en soms onverklaarbare klachten. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en help ik je naar een gezond gewicht om je weer fijn en fit te voelen in je eigen lijf. 


Ben je benieuwd hoe ik je verder kan helpen met het vinden van de oorzaak, zodat je jezelf weer fit, vol energie en mentaal goed in balans voelt? Boek een persoonlijk adviesgesprek in en ik help je graag verder!

Marjon Middelkoop Vortho
€ 79,-
€ 39,-

Persoonlijk adviesgesprek

Tijdens het persoonlijk adviesgesprek van 30 minuten bespreken we jouw fysieke en mentale klachten en geef ik je praktische tips mee om je te helpen met de eerste stappen naar herstel.


Boek hieronder gelijk een afspraak in mijn agenda