Je zit niet lekker in je vel omdat...

  • Je continue vermoeid bent
  • Je nooit uitgerust wakker wordt
  • Je last hebt van depressieve gevoelens
  • Je regelmatig opgejaagd voelt

Herken je dit? 

Vraag het gratis Neuro4profiel aan en krijg inzicht in de oorzaken, zodat jij kunt gaan werken aan herstel

50%
Je bent er bijna...
Waar mag ik de informatie naartoe sturen?
Vraag het Neuro4Profiel gratis aan!
Jouw neuro4profiel
Vortho Marjon

Inzicht in de oorzaken is de sleutel tot herstel

Neurotransmitters zijn stoffen die signalen doorgeven in de hersenen tussen zenuwcellen of spiercellen. Bekende neurotransmitters zijn Dopamine, Acetylcholine, GABA en Serotonine. Deze hebben vooral invloed op je gemoedstoestand.

Een goede werking van deze neurotransmitters is belangrijk voor een goede celcommunicatie, de werking van de hersenen en het zenuwstelsel. Bij een goede balans voel je goed en kom je tot optimale prestaties. Een verstoorde werking van de neurotransmitters leidt tot klachten zoals ‘niet lekker in je vel zitten’, slapeloosheid, depressieve gevoelens, vermoeidheid e.d. Het herstelvermogen is vertraagd. Inzicht in de verstoringen of disbalans van de neurotransmitters is de sleutel tot herstel.

Met het Neuro4profiel krijg je inzicht in de balans van de 4 belangrijkste boodschapperstoffen van onze hersenen en zenuwstelsel.

Blijf niet met klachten zitten! Vraag het Neuro4profiel aan en ontdek de oorzaken

Na het invullen van een online vragenlijst ontvang je een rapportage van jouw energie- en stressniveau gebaseerd op de 4 belangrijkste neurotransmitters en heb jij inzicht in de oorzaken en kun je gaan werken aan herstel
50%
Je bent er bijna
Waar mag ik de informatie naartoe sturen?
Vraag jouw Neuro4Profiel gratis aan!
Jouw neuro4profiel