Tarieven


Vanaf 1 januari 2018 zijn de volgende tarieven van toepassing:

Intakegesprek (aan de hand van uitgebreide anamnese, bespreken aanpak, max. 1,5 uur) € 123,00 (incl. 21% BTW).

Adviesgesprek volgend op intakegesprek o.b.v. verricht laboratoriumonderzoek incl. uitgewerkt rapport van uitgevoerd(e) onderzoek(en): € 123,00 (incl. 21% BTW)

Persoonlijk voedings-/suppletie-/leefstijladvies: € 164,00 (incl. 21% BTW)

Vervolgconsult: € 82,00 per uur incl. 21% BTW

Email- of telefonisch consult*: € 20,00 (incl. 21% BTW) per 15 minuten of deel daarvan.
* Voor bestaande cliënten zijn korte vragen per email of telefoon gratis (max. 5 minuten).

Tarieven voor het Metabolic Balance®-pakket:
Er zijn twee pakketten mogelijk:
a. Gewichtsverlies meer dan 10 kg. en aanwezige gezondheidsklachten: € 809,00 (incl. 21% BTW).
In dit bedrag is het volgende inbegrepen: individuele begeleiding, persoonlijk voedingsplan (ca. 50 pagina’s), bloedonderzoek en 10 consulten.
b. Gewichtsverlies minder dan 10 kg. en weinig tot geen gezondheidsklachten: € 639,00 (incl. 21% BTW).
In dit bedrag is het volgende inbegrepen: individuele begeleiding, persoonlijk voedingsplan (ca. 50 pagina’s), bloedonderzoek, 6 consulten en 4 contactmomenten via email.
c. Kom je samen met je partner of vriend(in), dan krijg je € 100,00 korting per persoon.
d. Heb je een groep van minimaal 5 personen die dit programma willen volgen? Neem dan contact met mij op voor het juiste tarief.

Wil je liever een één-op-één gesprek en uitleg over het programma, dan kan dat natuurlijk ook. Besluit je om het Metabolic Balance® programma te gaan volgen, dan geldt de intake als 1e consult. Besluit je om het programma niet te volgen, dan zal ik, afhankelijk van de tijd, een consult in rekening brengen. Kom je naar één van de presentatie-avonden en je besluit dan om niet aan het programma mee te doen, dan zijn er geen kosten aan verbonden.

Elke eerste maandag van de maand om 19.30 uur geef ik een gratis presentatie over het programma. Deze presentatie vindt plaats in mijn praktijk aan de Hornweg 7 in Aalsmeer. Graag hier opgeven als je komt.

Ik werk met laboratoriumtesten van verschillende laboratoria in Nederland en Duitsland. Prijzen zijn op aanvraag.
Let op: deze testen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Omdat ik ben aangesloten bij de MBOG vallen mijn consulten, als je een aanvullende verzekering hebt, onder alternatieve geneeswijzen. Benieuwd hoeveel je terug kunt krijgen als je aanvullend verzekerd bent? Klik dan hier.

LET OP: Zorg en Zekerheid (en nog een aantal andere zorgverzekeraars) vergoeden geen orthomoleculaire consulten van therapeuten, slechts van orthomoleculaire artsen. Check goed je aanvullende verzekering om teleurstellingen te voorkomen.Vortho in balans met voeding