Vortho Header 2

Wil jij je weer gezond en fijn voelen in je eigen lijf?

Reset je lichaam in 6 maanden met Metabolic Balance

Gewichtsverlies

Gewichtsverlies

Gezond en fit

Gezond & Fit

Minder medicatie

Minder medicatie

Marjon Middelkoop

Ben je het worstelen met je gewicht 

en je lichamelijk klachten ook zo zat?

Je bent zeker niet de enige! Veel vrouwen worstelen met hun gewicht en ervaren daarnaast dagelijks  "vage" lichamelijke klachten zoals; hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en weinig energie. 

Je bent misschien al een aantal keer naar de huisarts geweest omdat je nu echt van die klachten af wil. Je kreeg een recept en advies mee en als dat niet zou helpen, je toch maar met je klachten moet leren leven. Tegelijkertijd beïnvloedt het je dagelijkse leven dusdanig dat je er echt hinder van ondervindt. 

Dit kan anders! Je kunt immers alleen iets oplossen als je weet wat de oorzaak is. 

Mijn naam is Marjon Middelkoop-Huiskens, orthomoleculair therapeut.  De afgelopen jaren heb ik meer dan 500 vrouwen, geholpen met vage en soms onverklaarbare klachten. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en help ik je naar een gezond gewicht en help ik je weer fijn en fit te voelen in je eigen lijf. 

Metabolic Balance gezonde voeding

Een energiek en fit lijf met Metabolic Balance

Wij brengen jouw stofwisseling weer in balans door aan de hand van jouw bloedwaarden een persoonlijk voedingsplan op te stellen. In dit plan vind je onder andere een lijst met voedingsmiddelen die speciaal zijn geselecteerd voor jouw stofwisseling. Door je stofwisseling in balans te brengen kunnen alle voedingsstoffen die je dagelijks binnenkrijgt worden omgezet in bruikbare energie in plaats van in vetreserves. Ook leer je hoe je door het implementeren van de acht metabolic Balance regels jouw stofwisseling voor de lange termijn in balans houdt en op deze manier houd je een persoonlijke en gezonde levensstijl op na waardoor jij je fit zult voelen.

Het succes van metabolic Balance ligt in het aanleren van een nieuwe levensstijl met mijn ondersteuning maak jij je een nieuw voedingspatroon eigen zo kun je vanaf fase 4 weer vertrouwen op jouw eigen voedingskeuze om je lichaam in balans te houden Dit betreft zowel de keuze voor gezond eten als het momenten die je er bewust voor kiest om te sjoemelen.

Metabolic Balance is geen korte termijn dieet maar het programma richt zich juist op blijvend resultaat:

  • Blijvend gewichtsverlies
  • Gezond en fit
  • Minder medicatie


Metabolic Balance: In 4 fasen naar een nieuwe gezonde levensstijl

Reinigen

Fase 1: Reiniging

In de voorbereidingsfase is het doel je lichaam te resetten in slechts twee dagen je eet dan licht voedsel zoals groenten fruit rijst of aardappelen op deze manier geef je jouw spijsvertering rust hier doorschakelt je lichaam over naar energie die van binnenuit komt de vetreserves de ketel stofwisseling nu ben je helemaal klaargestoomd voor de volgende fase
reset

Fase 2: Resetten

Met jouw persoonlijke voedingsmiddelen lijst jouw portiegrootte en 9 menuvoorstellen geef ik je handvatten om jouw stofwisseling te resetten. Deze lijst zit bomvol natuurlijke voedingsmiddelen en zorgt ervoor dat je succesvol afvalt. Daarnaast ondersteun ik je onder andere met het implementeren van de 8 Metabolic Balance regels. Deze regels zijn de basis om bewust te leren eten en je stofwisseling voor de lange termijn in balans te houden. Deze fase duurt minimaal 14 dagen of net zolang tot je voldoende bent afgevallen en jouw gewenste doel hebt bereikt
Bewust voelen

Fase 3: Bewust voelen

Je hebt je doel bereikt. We gaan verder dan afvallen en ik help je bij het aanleren van een nieuwe levensstijl. Juist om ervoor te zorgen dat je niet terugvalt in je oude patroon. Deze fase staat in het teken van uitproberen. Nu de stofwisseling weer in balans is, ben je weer in staat om echt te voelen wat er met je lichaam gebeurt als je iets eet. Je krijgt nu een uitgebreide voedingsmiddelenlijst en ik leer je in deze fase te voelen en te onthouden hoe je lichaam reageert op deze nieuwe voedingsmiddelen en hoeveelheden. Krijg je een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, jeuk of hoofdpijn? Nu je zelf goed kunt voelen kun je kiezen wat je juist wel of niet wilt eten. Ondanks je meer verschillende voedingsmiddelen zult eten en niet langer vast zit aan strakke hoeveelheden blijft je stofwisseling in balans
Nieuwe levensstijl

Fase 4: Een nieuwe levensstijl

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe levensstijl nu helemaal eigen gemaakt Dit betekent ook dat je afscheid neemt van mij als jouw begeleider. Je stofwisseling is nu volledig gestabiliseerd je lichaam kan moeder voelen en heeft ervoor gezorgd dat je een verscherpte reuk en smaakzin hebt ontwikkeld. Je kunt nu op je reuk- en smaakzintuigen vertrouwen en bewust kiezen voor een gezonder leven doordat je nu weet hoe je op een prettige manier kunt sjoemelen. Blijf ook zeker genieten! Het mooie is dat je je helemaal zelf bepaalt in welke hoeveelheid je eet en je zal meer bewust keuzes maken om je stofwisseling in balans te houden.

Wat houdt Metabolic Balance in?

Check Metabolic Balance

Uitgebreide intake + uitleg van het programma

Deze intake bestaat uit een uitgebreide analyse van jouw persoonlijke levensstijl, medische geschiedenis , bloedafname en een duidelijke uitleg van het programma.
Check Metabolic Balance

Grondige bloedanalyse

Ik analyseer je de resultaten van de bloedtest op 34 verschillende waarde, om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in waarden.
Check Metabolic Balance

Persoonlijk voedingsplan

Naar aanleiding van de resultaten van de bloedtest, stel ik een persoonlijk voedingsplan samen, zodat je jouw lichaam gaat resetten en je stofwisseling weer in balans krijgt. Je gaat voelen welke voeding wel en niet bij je past.
Check Metabolic Balance

Persoonlijke begeleiding

Samen gaan we aan de slag hoe je bewuste keuzes kunt maken op het gebied van voeding die aansluiten bij jouw stofwisseling. Ik deel veel kennis op het gebied van voeding met je.
Check Metabolic Balance

Toegang tot de besloten Facebook groep

In de besloten Facebook groep kun je jouw ervaringen en recepten delen met andere deelnemers en ook die van hen bekijken.

Kies vandaag nog voor Metabolic Balance!

Marjon Middelkoop
€ 888,-

Klaar voor een fit en gezond lijf?

Hoe lang wil jij nog door blijven lopen met vage klachten en een lijf waar jij je niet fijn in voelt? Kies vandaag nog voor Metabolic balance en mijn persoonlijke begeleiding.


✅  7 persoonlijke consulten (intake 1,5 uur + 6 x 45 minuten)

✅  3 e-mail contactmomenten

✅  Grondige bloedanalyse 

✅  Persoonlijk voedingsplan

✅  Toegang tot de besloten Facebook groep


Vul onderstaand formulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Liever eerst informatie?

Kom dan naar één van de vrijblijvende informatieavonden van Metabolic Balance